Preskoči na glavni sadržaj

Najljepše čestitke za rođendan

Najljepše čestitke za rođendan

 

Svaki rođendan je potpuno nova stranica koju ljudi otvaraju u svom životu. Želim vam da ispunite ovu novu stranicu koju ste otvorili kako vam srce želi, čestitam vam rođendan. Sretan ti rođendan…

 

U novoj godini želim vam da svu bol i strahove ostavite u prošlosti, a u budućnost gledate sa nadom i samopouzdanjem. Srećan rođendan, drago mi je što te poznajem. Ti si najposebnija osoba koju sam ikada vidio u životu. Sve najbolje.

 

Iako ne mogu danas biti s tobom, što ti je jako važno, šaljem ti svoju veliku ljubav. Hvala ti što si u mom životu od dana kada sam te upoznao. Srećan rođendan, drago mi je što si sa mnom.

Najljepše čestitke za rođendan sretan rođendan sve najbolje u novoj godini
Najljepše čestitke za rođendan sretan rođendan sve najbolje u novoj godini

Ovog srećnog dana kada ulazite u novo doba, nadam se da će vam se svaka želja ostvariti sa svakom svijećom koju uduvate. Neka vam je uvijek osmijeh na licu, a uspjeh i sreća u novom dobu.

 

Iskreno vam čestitam rođendan, i želim vam srećnu i zdravu novu godinu koju možete da provedete sa svim svojim najmilijima. sretan rođendan.

 

Sretan rođendan, želim ti da uvijek skupiš najviše bodova u novim avanturama u koje ćeš se upuštati sa svojim novim godinama i da budeš prvi u svim dijelovima igre koja se zove život.

 

Zelim ti sve najbolje i srecu u zivotu do ove godine. Srećan rođendan, neka se ljubav u tvom srcu ne izgubi ni na trenutak. Sretan rođendan.

 

Neka ovo bude godina koja će dodatno ojačati naše prijateljstvo. Neka vam novo doba donese sreću, mir i sreću. Srećan rođendan, želim da znaš da sam uvek uz tebe. Sretna Nova godina…

 

Jabuka visi na grani, drugarica misli da sam je zaboravio. Srećan rođendan, neka budeš ispunjena srećom.

 

Ako postoji nešto ljepše na svijetu od vas, to je ljepota vašeg srca. Srećno u novoj godini, neka ti se sve ljepote u srcu sretnu do kraja života. Sretan rođendan. Drago mi je da te imam.

Popularni postovi s ovog bloga

Romantične Poruke Za Laku Noć

Romantične Poruke Za Laku Noć Ljubav je predivan osjećaj koji daje boju i novi izgled svijetu. Odnos između partnera karakteriše nježnost, poštovanje i emocija. Ljubavna osećanja se izražavaju na različite načine. Oni mogu biti ukorijenjeni u lijepim malim gestovima ili velikim poklonima. Bez obzira na formu izražavanja, da bi se plamen romantične emocije održao živim, potrebno je uložiti odgovarajuće napore. Želje između para su simbol ljubavi koja veže i održava magiju. Tako su i želje za laku noć – poseban gest kojim dvoje ljubavnika jedno drugom govore prelepe reči pre spavanja . Evo nekoliko ideja za ljubavne poruke za laku noć: Za voljenu Draga, laku noc i slatke snove! Neka moji poljupci budu tvoja toplina noću, moji zagrljaji budu tvoj pokrivač, a moja ljubavi tvoj lep san! Šaljem ti svu svoju ljubav i jedva čekam da prođe noć da mogu provesti dan sa tobom! Draga moja, zelim ti laku noc i slatke snove. Neka ti noc salje moje najtoplije poljupce i neka tvoji snovi prenose moje i

Poruke za momka

 Poruke za momka Više od sunca, sjajniji si ti, više od neba, plave su tvoje oči, mekše od trave je tvoja kosa, najsnažnije grle tvoje ruke, najlijepše ljube tvoje usne. Koliko je široka planeta i još dva puta više, toliko te volim ja! Ako treba da okrenem planetu, ako treba da popijem more, ako treba da ispravim planine, ako treba i na kraj svijeta, za tebe, ljubavi moja! Niko nema oči kao tvoje, niko nema osmjeh kao tvoj. U tvojim očima krije se svijet, u tvom osmjehu duga i sunce. Volim te najviše na svijetu! htjela bih da stanem na sred ulice i glasno viknem koliko te volim! Slađi od čokolade, slađi od sladoleda, slađi od jagoda, ma slađi od svega na svijetu, za mene si srećo ti, najslađi! Koliko je od nas Amerika, koliko je od nas Australija, koliko je od nas Kina, i pet puta tim kilometrima da pređem, sva moja ljubav koju osećam prema tebi, ne bi mogla da se izmeri. Ja tebe ne volim, ja tebe obožavam! Ti si nešto najljepše na svijetu što mi se dogodilo, ti si moja radosta i moja