Preskoči na glavni sadržaj

Poruke za dan zaljubljenih 14 februar Valentinovo

Hvala ti što si mi dozvolio da te volim i što si me volio zauzvrat. Tako sam sretana što te imam. Sretan Dan zaljubljenih ljubavi moja!


Voljeti te je jedna od najlakših stvari da bi život izgledao mnogo bolje… Volim te i nikada ne želim da te ostavim. Za mene si nezamjenjiv u životu. Ljubavi moja, želim da budemo zajedno svakog Valentinova…


Lijepoj ženi/muškarcu kao što si ti treba reći koliko je nevjerovatna svakog dana u godini. Ali danas posebno želim da napišem za tvoju ljubav. Sretan Dan zaljubljenih bebo!


Svako jutro kada se probudim pitam se: „Šta sam uradio da zaslužim nekog ovakvog?“ Pitam. Sretan Dan zaljubljenih, anđele moj!


Mislio sam da je moj život savršen dok te nisam upoznala. Pokazao si mi da je sve ovo nepotpuno bez divne žene/muškaraca poput tebe u mom životu. Uvijek cu te voljeti. Sretno valentinovo!


Citati za Dan zaljubljenih za supružnika

Ti si moj i ja sam tvoja. Moje srce će uvek biti sa tobom ovako. Obećavam da te nikada neću ostaviti do kraja života. Sretan Dan zaljubljenih moja žena/mužu.


Nikakve riječi ne mogu izraziti koliko te volim. Zato te uvek želim pored sebe. Sretno Valentinovo moja draga supruga/mužu.


Svaki put kad te pogledam, još uvijek ne mogu vjerovati da si postao tako veliki dio mog života. Gledam te i shvaćam koliko me Bog voli jer mi je dao najljepši dar na svijetu. Mnogo te volim draga, sretan Dan zaljubljenih!


Ljubavi moja, hvala ti što voliš mene i našu djecu. Možda nisam mogao da ti pokažem svoju ljubav i zahvalnost svaki dan, ali znam da ćeš uvek biti u mom srcu. Sretno valentinovo!


Pre nego što uđeš u moj život, nemam pravac. Postao si moje svjetlo, moje sunce, moja nada, moja sadašnjost i moja budućnost. Volim te puno moja žena/mužu. Sretno valentinovo!

Smiješne poruke za Valentinovo

Svim srcem, plućima, jetrom i slezinom slavim Dan zaljubljenih ljubavi moja!


Da mogu, spakovala bih svu svoju ljubav za tebe i stavila je u poklon kutiju. Ali ne mogu napraviti ovoliku kutiju, ljubavi. Sretno valentinovo!


Obećavam, vaš status na Facebooku neće biti ‘komplikovan’ nakon ovog Dana zaljubljenih. Sretan Dan zaljubljenih bebo!


Umjesto da vam napišem jedan od emotivnih tvitova na Twitteru, preći ću odmah na stvar. Sretan Dan zaljubljenih bebo!

Duge poruke za Dan zaljubljenih

Volim te sve više svakim danom. Čak i sa zatvorenim očima, mogu da te vidim i osećam našu ljubav duboko u svom srcu. Volim te svakom svojom ćelijom. Sretan Dan zaljubljenih, draga moja!


Prije nego što sam te upoznala, nisam znala kako je gledati nekoga u oči i nasmijati se bez razloga. Tvoja ljubav je sve što mi treba da preživim. Ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila draga. Sretno valentinovo!


Dušo, hvala ti što si moj razlog da svaki dan počnem radosno. Svaki moj dan činiš vrednijim. Tako sam sretan što te imam u ovom životu. Čokolade koje sam ti danas poslala ne mogu se ni takmičiti sa tvojom slatkoćom, Sretno Valentinovo!


Pitali ste me šta želim za Dan zaljubljenih. Ni skupi nakit ni ruže… Topao osmeh i topao poljubac su dovoljni da postanem najsrećnija osoba na svetu. Volim te puno ljubavi, sretno Valentinovo!


Prije nego što sam te upoznao, mislio sam da prava ljubav postoji samo u knjigama i filmovima. To mi je promijenilo mišljenje čim si ušao u moj život. Nadam se da će naša ljubav biti kao u knjigama i filmovima sa srećnim završetkom. Sretan Dan zaljubljenih ljubavi moja!

Smislene poruke za Dan zaljubljenih

Sretan Dan zaljubljenih bebo! Hvala ti što mi svaki dan pokazuješ šta je prava ljubav. Voleću te uvek i zauvek!


Ne bih bio ja bez tebe. To je tako jednostavno. Volim te svim svojim srcem. Sretan Dan zaljubljenih bebo!


Činiš da se moje srce osjeća lagano i bezbrižno kao leptir koji leti u slatkom proljetnom danu. Sretan Dan zaljubljenih ljubavi moja!


Umjesto ruža ili čokolade, nudim vam mnogo posebniji poklon: moju stalnu i vječnu ljubav! Sretno Valentinovo, uvijek ću te voljeti!


Ljubav je samo reč od tri slova sve dok neko ne uđe u vaš život i ne da mu posebno značenje. Tvoja ljubav je promijenila moj život, pa sam ti zahvalna. Sretno valentinovo!


Život ne može biti bez čežnje, čežnje bez ljubavi, ljubavi bez tebe!


Zapamtite da voljeti nije uvijek biti zajedno, već biti s vama čak i bez vas. Volim te!


Dovoljno si savršen da zaslužuješ najveću ljubav, ali previše poseban da bi svi zaslužili ljubav. Sretan Dan zaljubljenih draga moja.


Tvoja ljubav je bila najljepši poklon koji se mogao dati, najljepša slika koju sam mogao vidjeti, najdublja ljubav. Veliko mi je zadovoljstvo čuti tvoj glas, hiljadu hvala i hiljadu ljubavi tebi dragi moj, sretan Dan zaljubljenih.


Najviša ljubav, najnezasitnije zadovoljstvo koje se može okusiti, ovo je najljepši miris koji sam doživio, najljepši miris koji se može pomirisati, najveća ljubav koja je doživjela. Volim te.


Postavio si prijesto u moje srce, postao si sultan mog srca, postao si moja sjajna zvijezda na noćnom nebu, a ujutro si postao moje sunce koje izlazi u moju dušu. Sretno valentinovo!


Ljubav: To je kao oluja odakle će dunuti. Ti si i moja najveća oluja. Sretno valentinovo.


Legende kažu da se ispod svake duge krije blago. Ti si kraj moje duge, moje najdragocjenije blago… Sretan Dan zaljubljenih.


Možda nisam sa tobom, ali sam sa tobom juče, danas i sutra koliko i tvoje srce. Kada se osjećate usamljeno, stavite ruku na srce; Ja sam uvek tu! Sretno valentinovo.


Svaki put kada pomislim na tebe, nacrtam zvezdu u svom srcu. Znate li koliko zvijezda sada imam? Sada imam nebo. Sretan Dan zaljubljenih draga moja.


Postavio si prijesto u moje srce, postao si sultan mog srca, postao si moja sjajna zvijezda na noćnom nebu, a ujutro si postao moje sunce koje izlazi u moju dušu. Moja ljubav! Danas je naš dan. Čestitamo!


Kratka poruka za Dan zaljubljenih

⏩ Tako sam srećna što sam osoba koja te voli… Sretan Dan zaljubljenih, draga moja.

⏩ Ti i ja smo veliki mi. Sretno valentinovo.

⏩ Sretan Dan zaljubljenih, draga! Sretno, drago mi je da si sa mnom!

⏩ Hvala vam što ste me naterali da svaki dan počnem sa osmehom. Volim te draga, srećan dan!

⏩ Moje omiljeno mjesto na svijetu je pored tebe. Zbogom draga moja, sretan dan.

⏩ Mislim da ljubav nije slijepa. Jer sam video život u tebi. Sretno valentinovo.

⏩ Moj saučesnik u svim slatkim trenucima života; život je dobar sa tobom! Imamo još mnogo Valentinova za proslavu 🙂

⏩ Hvala ti što me uvijek nasmiješ čak iu mojim najmračnijim danima. Srećan dan draga moja!


Poruka za Valentinovo muškarcu

⏩ Kako vrijeme prolazi, ništa nije ljepše i dragocjenije od ljubavi koju gajim prema tebi. Ja sam najsrećnija žena na svetu! Sretno valentinovo.

⏩ Moja jedina želja na Dan zaljubljenih je da budem samo sa vama svakog Valentinova, danas i zauvek. Sretan Dan zaljubljenih draga moja.

⏩ Sretan Dan zaljubljenih. Ti si moj najbolji prijatelj, pouzdanik, pratilac i srodna duša. Volim te.

⏩ Nekim ženama danas trebaju crvene ruže, mekane igračke i kutija čokolade. I samo mi trebaš… Sretan Dan zaljubljenih draga moja.

⏩ Nije važno gde si u životu, već sa kim si. Ja sam najsrećnija žena na svijetu što te uvijek imam kraj sebe. Sretan Dan zaljubljenih ljubavi moja.

⏩ Sretan Dan zaljubljenih čovjeku koji me natjerao da vjerujem u ljubav! Volim te više nego što riječi mogu reći i uvijek ću voljeti.

⏩ Smiješno draga, sretan Dan zaljubljenih! Tako sam srećna što sam konačno pronašla svoju jedinu srodnu dušu.

Poruka za Valentinovo ženi

⏩ Vrijeme leti kao voda kada sam s tobom, ali ti si mi divna i uzbudljiva kao i prvog dana kad smo se upoznali, draga moja. Sretno valentinovo.

⏩ Volim te izvan kiše, zvijezda i mjeseca… Ti si moj univerzum draga. Sretno valentinovo.

⏩ “Volim te!” Ne mogu da opišem svoja osećanja prema tebi. Ako je “sreća”, to ne objašnjava u potpunosti kako se osjećam što te imam. Srećno, ti si najvažnija osoba u mom životu. Sretno valentinovo!

⏩ Nikad nisam vjerovao u sreću dok te nisam našao. Ali sada vidim da si ti moja najveća šansa. Volim te ljubavi moja, sretno Valentinovo.

⏩ Žena jedinstvena i talentovana kao ti je u mom životu i ja sam najsrećniji muškarac na svijetu! Sretan Dan zaljubljenih draga moja!

⏩ Male stvari koje dijelimo svaki dan čine moj život čarobnim. Sretan Dan zaljubljenih, najljepša vila koju sam ikada vidio.

⏩ Valentinovo je ludo, ali zahvaljujući vama znam da ga možemo učiniti posebnim samo ako smo zajedno. Volim te puno, sretno Valentinovo!

Whatsapp poruke za Dan zaljubljenih

⏩ Moje srce pjeva melodiju koju samo nas dvoje možemo čuti kroz njega, a ovu melodiju želim slušati zauvijek. Sretno valentinovo.

⏩ Draga, ti si jedini razlog zašto slavim Dan zaljubljenih… Zahvaljujući tebi svi dani su ispunjeni ljubavlju i radošću. Volim te, sretan dan.

⏩ Svaki dan koji mi daje više razloga da te poljubim je sjajan dan za mene! Ova ogromna srca i poljupci su i za tebe, draga, na ovaj dan ljubavi!

⏩ Svaka ljubavna priča je odlična, ali naša je moja omiljena. ⭐ Sretan Dan zaljubljenih, volim te draga…

⏩ Zaljubljujem se u tebe svaki dan i ova ljubav će trajati zauvijek! Sretan Dan zaljubljenih draga moja.

⏩ Zaslužili ste. Svaki dio tebe vrišti “savršeno” i nikad te se ne mogu zasititi. Neka ovaj 14. februar bude početak naše vječne ljubavne priče.

⏩ Nikad nisam bila tako ludo zaljubljena. Uvijek mislim na tebe, želim te vidjeti 24/7, nedostaješ mi ludo. Osećam se tako živo kada sam sa tobom. Činiš da se osjećam kao da sam najsrećnija osoba na svijetu. Volim te, sretan Dan zaljubljenih.

Prva poruka za Dan zaljubljenih

⏩ Ti si čuvar mog srca i duše. Od ovog Dana zaljubljenih, povjeravam vam svoje srce zauvijek. Čuvaj nas draga… Sretan Dan zaljubljenih.

⏩ Bez tebe moja prošlost je bila prazna, ali zahvaljujući tebi znam da je moja budućnost puna ljubavi. Srecan prvi Dan zaljubljenih draga…

⏩ Iako je ovo naše prvo Valentinovo, znam da će zapravo trajati zauvijek. Šaljem beskrajni poljubac svojoj ljubavi zauvek!

⏩ Najbolja stvar u mom životu ove godine je bila upoznavanje s tobom. Sada, na ovaj poseban dan, tvoja ljubav me inspiriše. Sretno prvo Valentinovo ljubavi moja, čeka nas još mnogo!

⏩ Ukrao si mi srce kad sam te prvi put vidio. Zauvek ga zadržite sa sobom! Sretan Dan zaljubljenih bebo!

⏩ Ne od dana kada sam te upoznao Dan zaljubljenih, čak i obični dani imaju značenje! Sretan prvi Dan zaljubljenih, smisao mog života!

⏩ Misliš da je to naš Dan prve ljubavi, a u stvari, svaki dan je za mene slavlje od dana kada si me nazvao draga! Volim te, srećni dani!

Poruke za Dan zaljubljenih za verenicu

⏩ Zahvaljujući vama proglašen sam za najsretniju osobu na svijetu jer ću od sada svaki trenutak svog života provoditi s vama. Sretan Dan zaljubljenih draga moja.

⏩ Video sam najčistiji i najlepši oblik ljubavi u tebi… Drago mi je da si u mom životu i obećavam da ću te voleti zauvek. Sretan Dan zaljubljenih draga moja.

⏩ Ne mogu ti dovoljno zahvaliti što si moja druga polovina. “Da!” Hvala vam što ste rekli, što me volite bezuslovno i što ste uvek bili uz mene. Volim te puno, sretno Valentinovo!

⏩ Obećavam ti; “Da!” Nakon što to kažete, svaki dan će biti kao Dan zaljubljenih. Volim te draga.

⏩ Pred nama je ogroman život da se volimo i tako sam srećna što te imam u svom životu. Sretan Dan zaljubljenih draga, volim te.

⏩ Radujem se danima kada ćemo dijeliti ljubav, smijeh i život! Sretno valentinovo.

⏩ Mnogo bolje razumijem prekretnicu naših života, pred nama je još mnogo Valentinova! Hvala vam što ste me natjerali da u budućnost gledam s nadom!

 

Popularni postovi s ovog bloga

Najljepše čestitke za rođendan

Najljepše čestitke za rođendan   Svaki rođendan je potpuno nova stranica koju ljudi otvaraju u svom životu. Želim vam da ispunite ovu novu stranicu koju ste otvorili kako vam srce želi, čestitam vam rođendan. Sretan ti rođendan…   U novoj godini želim vam da svu bol i strahove ostavite u prošlosti, a u budućnost gledate sa nadom i samopouzdanjem. Srećan rođendan, drago mi je što te poznajem. Ti si najposebnija osoba koju sam ikada vidio u životu. Sve najbolje.   Iako ne mogu danas biti s tobom, što ti je jako važno, šaljem ti svoju veliku ljubav. Hvala ti što si u mom životu od dana kada sam te upoznao. Srećan rođendan, drago mi je što si sa mnom. Najljepše čestitke za rođendan sretan rođendan sve najbolje u novoj godini Ovog srećnog dana kada ulazite u novo doba, nadam se da će vam se svaka želja ostvariti sa svakom svijećom koju uduvate. Neka vam je uvijek osmijeh na licu, a uspjeh i sreća u novom dobu.   Iskreno vam čestitam rođendan, i želim vam srećnu i zdravu novu godinu koju mož

Romantične Poruke Za Laku Noć

Romantične Poruke Za Laku Noć Ljubav je predivan osjećaj koji daje boju i novi izgled svijetu. Odnos između partnera karakteriše nježnost, poštovanje i emocija. Ljubavna osećanja se izražavaju na različite načine. Oni mogu biti ukorijenjeni u lijepim malim gestovima ili velikim poklonima. Bez obzira na formu izražavanja, da bi se plamen romantične emocije održao živim, potrebno je uložiti odgovarajuće napore. Želje između para su simbol ljubavi koja veže i održava magiju. Tako su i želje za laku noć – poseban gest kojim dvoje ljubavnika jedno drugom govore prelepe reči pre spavanja . Evo nekoliko ideja za ljubavne poruke za laku noć: Za voljenu Draga, laku noc i slatke snove! Neka moji poljupci budu tvoja toplina noću, moji zagrljaji budu tvoj pokrivač, a moja ljubavi tvoj lep san! Šaljem ti svu svoju ljubav i jedva čekam da prođe noć da mogu provesti dan sa tobom! Draga moja, zelim ti laku noc i slatke snove. Neka ti noc salje moje najtoplije poljupce i neka tvoji snovi prenose moje i

Poruke za momka

 Poruke za momka Više od sunca, sjajniji si ti, više od neba, plave su tvoje oči, mekše od trave je tvoja kosa, najsnažnije grle tvoje ruke, najlijepše ljube tvoje usne. Koliko je široka planeta i još dva puta više, toliko te volim ja! Ako treba da okrenem planetu, ako treba da popijem more, ako treba da ispravim planine, ako treba i na kraj svijeta, za tebe, ljubavi moja! Niko nema oči kao tvoje, niko nema osmjeh kao tvoj. U tvojim očima krije se svijet, u tvom osmjehu duga i sunce. Volim te najviše na svijetu! htjela bih da stanem na sred ulice i glasno viknem koliko te volim! Slađi od čokolade, slađi od sladoleda, slađi od jagoda, ma slađi od svega na svijetu, za mene si srećo ti, najslađi! Koliko je od nas Amerika, koliko je od nas Australija, koliko je od nas Kina, i pet puta tim kilometrima da pređem, sva moja ljubav koju osećam prema tebi, ne bi mogla da se izmeri. Ja tebe ne volim, ja tebe obožavam! Ti si nešto najljepše na svijetu što mi se dogodilo, ti si moja radosta i moja