Preskoči na glavni sadržaj

Romantične Poruke Za Laku Noć

Romantične Poruke Za Laku Noć

Ljubav je predivan osjećaj koji daje boju i novi izgled svijetu. Odnos između partnera karakteriše nježnost, poštovanje i emocija.
Ljubavna osećanja se izražavaju na različite načine. Oni mogu biti ukorijenjeni u lijepim malim gestovima ili velikim poklonima. Bez obzira na formu izražavanja, da bi se plamen romantične emocije održao živim, potrebno je uložiti odgovarajuće napore.
Želje između para su simbol ljubavi koja veže i održava magiju. Tako su i želje za laku noć – poseban gest kojim dvoje ljubavnika jedno drugom govore prelepe reči pre spavanja .

Evo nekoliko ideja za ljubavne poruke za laku noć:Za voljenu

Draga, laku noc i slatke snove! Neka moji poljupci budu tvoja toplina noću, moji zagrljaji budu tvoj pokrivač, a moja ljubavi tvoj lep san! Šaljem ti svu svoju ljubav i jedva čekam da prođe noć da mogu provesti dan sa tobom!
Draga moja, zelim ti laku noc i slatke snove. Neka ti noc salje moje najtoplije poljupce i neka tvoji snovi prenose moje iskrene zagrljaje . Volim te!

Dušo, iako sada nisam sa tobom, ljubim te. Bez obzira da zaspiš sam, grlim te. Iako smo daleko jedno od drugog, sanjaću te. Moji snovi će biti samo sa tobom, jer si jedinstven i jedinstven u mom srcu. Zelim ti lepe i mirne snove.

Draga moja, zelim ti laku noc i snove koji ce biti sa mnom i tobom. Nisam pored tebe, ali te ljubim. Ne zaspim pored tebe, ali te grlim. Znaj da ti šaljem svu svoju ljubav da budeš topli i bezbedni noću!
Draga, laku noc! Neka vaši snovi budu ispunjeni lijepim snovima i dobrim zajedničkim druženjima. Moji poljupci će biti tvoja toplina, a moji zagrljaji će biti tvoje ćebe! Volim te i jedva čekam da dođe dan da te vidim!
Draga moja, laku noc! Zbog tebe mi je stvarnost postala ljepša od snova! Ti si moj ostvarenje sna, ovdje na zemlji. Zato ti zelim slatke snove, ali i brzi prolazak vecera, da dodje dan i da te opet zagrlim!

Popularni postovi s ovog bloga

Najljepše čestitke za rođendan

Najljepše čestitke za rođendan   Svaki rođendan je potpuno nova stranica koju ljudi otvaraju u svom životu. Želim vam da ispunite ovu novu stranicu koju ste otvorili kako vam srce želi, čestitam vam rođendan. Sretan ti rođendan…   U novoj godini želim vam da svu bol i strahove ostavite u prošlosti, a u budućnost gledate sa nadom i samopouzdanjem. Srećan rođendan, drago mi je što te poznajem. Ti si najposebnija osoba koju sam ikada vidio u životu. Sve najbolje.   Iako ne mogu danas biti s tobom, što ti je jako važno, šaljem ti svoju veliku ljubav. Hvala ti što si u mom životu od dana kada sam te upoznao. Srećan rođendan, drago mi je što si sa mnom. Najljepše čestitke za rođendan sretan rođendan sve najbolje u novoj godini Ovog srećnog dana kada ulazite u novo doba, nadam se da će vam se svaka želja ostvariti sa svakom svijećom koju uduvate. Neka vam je uvijek osmijeh na licu, a uspjeh i sreća u novom dobu.   Iskreno vam čestitam rođendan, i želim vam srećnu i zdravu novu godinu koju mož

Poruke za momka

 Poruke za momka Više od sunca, sjajniji si ti, više od neba, plave su tvoje oči, mekše od trave je tvoja kosa, najsnažnije grle tvoje ruke, najlijepše ljube tvoje usne. Koliko je široka planeta i još dva puta više, toliko te volim ja! Ako treba da okrenem planetu, ako treba da popijem more, ako treba da ispravim planine, ako treba i na kraj svijeta, za tebe, ljubavi moja! Niko nema oči kao tvoje, niko nema osmjeh kao tvoj. U tvojim očima krije se svijet, u tvom osmjehu duga i sunce. Volim te najviše na svijetu! htjela bih da stanem na sred ulice i glasno viknem koliko te volim! Slađi od čokolade, slađi od sladoleda, slađi od jagoda, ma slađi od svega na svijetu, za mene si srećo ti, najslađi! Koliko je od nas Amerika, koliko je od nas Australija, koliko je od nas Kina, i pet puta tim kilometrima da pređem, sva moja ljubav koju osećam prema tebi, ne bi mogla da se izmeri. Ja tebe ne volim, ja tebe obožavam! Ti si nešto najljepše na svijetu što mi se dogodilo, ti si moja radosta i moja